Köszönjük megrendelését!

További teendők:

Megrendelésedet az alábbi adatokkal rögzítettük, amelyről összefoglaló emailt küldtünk az általad megadott email címre. Amennyiben nem érkezik semmilyen levél megrendeléseddel kapcsolatban (kérünk ellenőrizd a spam fiókodat is), akkor valószínű, hogy nem helyes az email cím, amelyet megadtál. Ez esetben kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kezelni tudjuk a helyzetet! Köszönjük!

Kérlek ellenőrizd a levelező fiókodat!

Fizetés:

Banki átutaláshoz hamarosan egy külön díjbekérő emailt küldünk. Kérlek a díjbekérőben lévő utasítások szerint járj el! Sikeres átutalás esetén automatikusan küldjük meg részedre az e-számlát.
Bankkártyás fizetéskor a Simplepay rendszer küld visszaigazolást a fizetés sikerességéről. Amennyiben igényt tartasz papír alapú számlára is, kérjük, jelezd azt munkatársunknak!
Készpénzes fizetés a termék személyes átvételekor lehetséges. Amennyiben igényt tartasz papír alapú számlára is, kérjük, jelezd azt munkatársunknak!
Szállítás:  Sikeres fizetés esetén a csomagküldést (ha ezt választottad) elindítjuk a megadott szállítási címre. A személyes átvétellel kapcsolatban munkatársunk a megadott elérhetőségeiden fog megkeresni.